SNELtest

De antigeen SNELtest toont stukjes viruseiwitten aan in het neusslijmvlies die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam. De test wordt afgenomen door middel van een neusswab.

 

CORONA TEST WESTLAND test met de Healgen Antigen test. Dit is een zeer betrouwbare test en goedgekeurd door het RIVM. De GGD gebruikt in de sneltest straten dezelfde test.

 

U ontvangt de uitslag binnen 20 minuten.

 

De test wordt uitsluitend afgenomen en verwerkt door getrainde zorgprofessionals.

 

Voor de antigeen SNELtest kunnen wij tevens een reis-document voor u verzorgen.

 

 

PCR-test

De PCR-test wordt gezien als de meeste betrouwbare test en internationaal gezien als 'de gouden standaard'. De PCR-test toont de aanwezigheid van een stukje genetisch materiaal van het nieuwe coronavirus aan in neus- en keelslijm. De test wordt zodoende dan ook afgenomen met een neus- en keelswab.

 

Het afgenomen monster gaat naar een ISO-gecertificeerd en RIVM goedgekeurd laboratorium. 

 

De uitslag ontvangt u gemiddeld binnen 24 uur. In 95% van de gevallen heeft u het resultaat dezelfde dag nog. Heeft u een negatief testresultaat nodig voor uw (vlieg)reis? Plan dan uw afspraak minimaal 36 uur van te voren. Bij een negatief resultaat ontvangt u direct een internationaal geldig reis-document.

 

De test wordt uitsluitend afgenomen en verwerkt door getrainde zorgprofessionals.


Op reis?

Onderzoek voor dat u vertrekt welk type test vereist is voor uw reis, bijvoorbeeld via  www.nederlandwereldwijd.nl.

 

Corona Test Westland kan voorzien in een reiscertificaat van de door ons gebruikte antigeen sneltest. Geef dit aan bij u afspraak en voorzie ons van uw paspoort of ID kaart nummer.

Voor vliegreizen is meestal een PCR test nodig. Plan uw afspraak ruim van te voren ivm langere wachttijd door onderzoek in het laboratorium. Bij een negatief PCR-testresultaat ontvangt u direct een international geaccepteerd reis-document.