Uw bedrijf 'UP AND RUNNING' houden?

Wilt u meerdere personeelsleden laten testen op een mogelijke COVID-19 besmetting? Wilt u het 'wachtverzuim' verkorten doordat personeel thuis op de uitslag van een COVID-19 test moeten wachten? CORONA TEST WESTLAND geeft binnen 30 minuten de uitslag met de sneltest. Gaan uw medewerkers op reis en is voor deze reis een negatief sneltest resultaat voldoende? Voor de sneltest kunnen op aanvraag reis certificaten verstrekt worden. Neem hiervoor contact met ons op.

 


PCR-test voor zakelijke (vlieg)reizen.

Heeft uw medewerker voor een zakelijke reis een negatief PCR-test resultaat met reis document nodig? Met een PCR-test voucher kan uw medewerker eenvoudig zijn afspraak plannen terwijl u als werkgever heeft betaald.

Plan de PCR-test afspraak op tijd! In de meeste gevallen is het testresultaat er binnen 24 uur. Maar houd rekening met 36 uur voordat u de uitslag ontvangt.


Als werkgever kunt u vouchers aanschaffen. Met de voucher code kan uw medewerker zelf in de afspraak module een afspraak maken voor een test en heeft u als werkgever betaald. U kunt als werkgever de afspraak ook vóór uw werknemer maken. Belangrijk is daarbij dat u de persoonlijke gegevens van uw medewerker ingeeft, zodat wij uw medewerker ook persoonlijk kunnen informeren over de uitslag van de test.

Een sneltest voucher kost €97,50 incl. 0% BTW, PCR-test voucher €145,- incl 0% BTW.

*Een test voucher is tot 1 maand na aanschaf te gebruiken.


Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.